logo
logo

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä

 

HENKILÖSTÖJUHLA / VIRKISTYSPÄIVÄ / TIIMIPÄIVÄ (TYKY- TAI TYHYPÄIVÄ)

Uutta virtaa ja positiivista yhteishenkeä henkilökuntaasi!

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta. Voit valita mieleisesi yhteisen tekemisen seuraavista vaihtoehdoista. Ohjelman jälkeen Eevert tarjoilee makuhermoja hivelevän illallisen kera tarinoiden, niin Eevertistä kuin Suomalaisesta designista.

 

1. Samppanjatasting, jossa perehdytään samppanja-asiantuntijan johdolla samppanjaan, käydään läpi valmistusmenetelmiä, kurkistetaan samppanjatiloihin ja samppanjan historiaan ja mikä oleellisinta maistelemme tietysti näitä huikeita ja ihania samppanjoita.

 

 

2. Eevertin Gastronomiavisa. Gastronomia visa on leikkimielinen kisa gastronomian saloista. Haasta ryhmäsi kisaan ja ota selvää kuka tietää eniten ruuan ja juoman ympärillä olevista asioista. Kisassa on mielenkiintoisia, herkullisia ja visaisia kysymyksiä. Esim. Mistä kokki puhuu kun hän mainitsee nimet Mac, Eka ja Kai Shun? Mainitse neljä hovijälkiruuan raaka-ainetta? Kuinka monta kukkaa tarvitaan yhteen kiloon sahramia: 5000, 15 00 vai 80 000? jne. Voittaja tietysti palkitaan, kisaan sopivalla tyylillä.

 

 

3. Eevertin drinkkikoulu. Drinkkikoulussa perehdytään Mixologian saloihin ammattilaisten opastuksella. Perehdymme juomasekoitusten alkeisiin, kuinka juoma saadaan maistumaan toivotunlaiselta, ei liian makealta, ei liian väkevältä, ei liian happamalta vaan juuri oikeassa suhteessa makoisalta. Jokainen pääsee halutessaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan mieleisensä juoman ammattilaisten opastuksella ja ammattilaisten työkaluilla.

 

Kertokaa vain toiveenne, niin me toteutamme teille unohtumattoman päivän valitsemanne teemanne mukaisesti. Suunnitellaan yrityksellesi yhdessä kesän parhaat juhlat!

Tapahtuman luonne*

Ajankohtaista

Eevert avaa riistakauden upealla kyyhkymenulla!

Menu koostuu Suomen luonnon tarjoamista parhaista sesongin antimista.

Lue lisää >>

Eevertin rapuillallinen

Hilpeää ja iloista tunnelmaa, sekä herkullisia punaposkisia saksiniekkoja upeassa miljöössä Suomalaisen designin äärellä…

Lue lisää >>

Eevertin syysbrunssi 23.9.2018

Syysbrunssilla nautitaan syksyn herkullisesta ja parhaasta sadosta Suomen järvistä, metsistä, sekä pelloilta..

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

Eevertin tunnelmalliset pikkujoulut

Unohda hetkeksi kiireinen arki ja tule viettämään pikkujouluiltaasi designravintola Eevertin upeisiin puitteisiin suomalaisen ruokakulttuurin helmien äärelle.

Lue lisää >>

Samppanjatasting

 

Aito samppanja kuplii tastingissä hurmaavasti. Tasting -tilaisuus on rento, mutta tunnelmallinen tapahtuma, joka sopii loistavasti, niin yritysryhmille kuin yksityisille kuluttajille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita samppanjasta…

Lue lisää >>

Joululounas 10.-21.12.2018

Eevertin joululounasta tarjoillaan pöytiin lautasannoksina viikoilla 50 & 51, klo 11.30-15.00. Tarjoamme upeita makukokonaisuuksia Suomalaisen designin ympäröimänä.

Lue lisää >>

Eevertin herkulliset kesämenut ovat nyt tarjolla!

Menumme ovat upeita, raikkaita ja maukkaita kotimaisia makuja tulvillaan, modernilla twistillä toteutettuna.

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä/ Tiimipäivä

(Tyky- tai Tyhypäivä)

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta…

Lue lisää >>

X

Menu