logo
logo

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä

 

HENKILÖSTÖJUHLA / VIRKISTYSPÄIVÄ / TIIMIPÄIVÄ (TYKY- TAI TYHYPÄIVÄ)

Uutta virtaa ja positiivista yhteishenkeä henkilökuntaasi!

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta. Voit valita mieleisesi yhteisen tekemisen seuraavista vaihtoehdoista. Ohjelman jälkeen Eevert tarjoilee makuhermoja hivelevän illallisen kera tarinoiden, niin Eevertistä kuin Suomalaisesta designista.

 

1. Samppanjatasting, jossa perehdytään samppanja-asiantuntijan johdolla samppanjaan, käydään läpi valmistusmenetelmiä, kurkistetaan samppanjatiloihin ja samppanjan historiaan ja mikä oleellisinta maistelemme tietysti näitä huikeita ja ihania samppanjoita.

 

 

2. Eevertin Gastronomiavisa. Gastronomia visa on leikkimielinen kisa gastronomian saloista. Haasta ryhmäsi kisaan ja ota selvää kuka tietää eniten ruuan ja juoman ympärillä olevista asioista. Kisassa on mielenkiintoisia, herkullisia ja visaisia kysymyksiä. Esim. Mistä kokki puhuu kun hän mainitsee nimet Mac, Eka ja Kai Shun? Mainitse neljä hovijälkiruuan raaka-ainetta? Kuinka monta kukkaa tarvitaan yhteen kiloon sahramia: 5000, 15 00 vai 80 000? jne. Voittaja tietysti palkitaan, kisaan sopivalla tyylillä.

 

 

3. Eevertin drinkkikoulu. Drinkkikoulussa perehdytään Mixologian saloihin ammattilaisten opastuksella. Perehdymme juomasekoitusten alkeisiin, kuinka juoma saadaan maistumaan toivotunlaiselta, ei liian makealta, ei liian väkevältä, ei liian happamalta vaan juuri oikeassa suhteessa makoisalta. Jokainen pääsee halutessaan itse suunnittelemaan sekä toteuttamaan mieleisensä juoman ammattilaisten opastuksella ja ammattilaisten työkaluilla.

 

Kertokaa vain toiveenne, niin me toteutamme teille unohtumattoman päivän valitsemanne teemanne mukaisesti. Suunnitellaan yrityksellesi yhdessä kesän parhaat juhlat!

Tapahtuman luonne*

Ajankohtaista

Joululounas 10.-21.12.2018

Eevertin joululounasta tarjoillaan pöytiin lautasannoksina viikoilla 50 & 51, klo 11.30-15.00. Tarjoamme upeita makukokonaisuuksia Suomalaisen designin ympäröimänä.

Lue lisää >>

Eevertin tunnelmalliset jouluillalliset / pikkujoulut

Unohda hetkeksi kiireinen arki ja tule viettämään pikkujouluiltaasi designravintola Eevertin upeisiin puitteisiin suomalaisen ruokakulttuurin helmien äärelle.

Lue lisää >>

Eevertin lahjakortti

Hemmottele ystävääsi, kollegaasi tai läheistäsi Eevertin lahjakortilla. Lahjakortti ilahduttaa aina…

Lue lisää >>

Eevertin Blinimenu 2019, (4.1.2019 alkaen)

Tervetuloa nauttimaan vasta paistetuista rapeista blineistä useiden maukkaiden lisäkkeiden kera. Blini-illallinen tuo lämpöä, valoa sekä makunautintoja pimeisiin iltoihin kotimaisen designin ympäröimänä.

Lue lisää >>

Keittiömestarin 8-ruokalajin yllätysmenu!

Menu koostuu Suomen luonnon tarjoamista sesongin parhaista antimista. Tervetuloa keittiömestarimme hurmaavalle makumatkalle!

Lue lisää >>

Eevertin upeat uudet menut !

Inspiraatiomme lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Hurmaavia pohjoisen metsien, peltojen ja järvien puhtaita makuja modernilla twistillä.

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

Samppanjatasting

 

Aito samppanja kuplii tastingissä hurmaavasti. Tasting -tilaisuus on rento, mutta tunnelmallinen tapahtuma, joka sopii loistavasti, niin yritysryhmille kuin yksityisille kuluttajille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita samppanjasta…

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä/ Tiimipäivä

(Tyky- tai Tyhypäivä)

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta…

Lue lisää >>

X

Menu