logo
logo

Kokoustilat 

Kokoustilat 

KOKOUSTILAT 

Kaikki tilamme ovat hyvin varustettuja kokous- ja juhlatiloja muutaman hengen tarpeista, aina 150 henkilön tilaisuuksiin asti, jotka sopivat niin pieneen palaveriin kuin juhlavaan illalliseenkin ja kaikkeen siltä väliltä.

Elvi kabinetti : 6-24 hlö

Alvar kabinetti: 6-24 hlö

Alvar + lounge: 15-50 hlö

Aili kabinetti: 30-60 hlö

Ravintolasali: 40-80 hlö

Koko ravintola: 150 hlö

 

ALVAR KABINETTI:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alvar kabinetti toimii erinomaisesti kokouksiin ja pienempiin, yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin. Alvar kabinetti on erillään muusta ravintolasalista, joten rauha on taattu. Tunnelmalliseen kabinettiin mahtuu maksimissaan 30 henkeä, ja ihanteellinen tila on 6-24 hengen tilaisuuksissa riippuen käytettävästä pöytämuodosta. Alvar kabinettiin on mahdollista yhdistää erillinen lounge, jossa takka ja upeat Yrjö Kukkapuron sohvaryhmät. Loungessa on mukava esimerkiksi hieman rennommin nostaa tilaisuuden alkumalja ja pitää puhe. Loungen avulla kabinetista saadaan tilavampi ja näin yhden pitkän ja juhlavan pöydän ääreen on mahdollista saada jopa reilu 40 ihmistä. Katso Alvar kabinetti + lounge.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

ALVAR KABINETTI+ LOUNGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alvar kabinetti + Lounge koostuu ravintolan pienestä kabinetista ja sen yhteydessä olevasta tunnelmallisesta lounge-tilasta. Lounge tarjoaa erinomaisen miljöön seurustelulle, alkumaljojen kohottamiselle tai rentoutumiselle kokousten sekä erilaisten yritystilaisuuksien välissä. Ruokapöytä voidaan kattaa joko pitkittäin kabinetin puolelle tai poikittain tilojen välille niin, että saman pöydän ääreen mahtuu jopa reilu 40 henkeä. Tämä tila on erittäin suosittu niin yksityis- kuin yrityskäytössä sen monipuolisuuden ja upean tunnelman vuoksi. Tila on erittäin tunnelmallinen ja juhlava. Kabinetti + Lounge tarjoaa ryhmällenne rauhaa ja yksityisyyttä ravintolan muilta asiakkailta.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

ELVI KABINETTI:

 

 

 

 

 

 

 

 

Elvi kabinetti toimii erinomaisesti pienempiin yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin, jossa kaivataan omaan rauhaa.  Tunnelmalliseen kabinettiin mahtuu maksimissaan 30 henkeä ja ihanteellinen tila on 6-24 hengen tilaisuuksissa riippuen käytettävästä pöytämuodosta.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu

 

AILI KABINETTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aili Kabinetti saadaan erottamalla oma tila upeasta ja tunnelmallisesta ravintolasalista äänieristetyn seinän avulla. Ison kabinetin koon määrittää lopulta vieraiden määrä, tilan tarve, sekä tilaisuuden luonne. Hienostunutta tunnelmaa huokuvaan ravintolasaliin mahtuu itsessään 80 ruokailijaa, ja iso kabinetti toimii parhaiten 30-60 hengen tilaisuuksissa riippuen pöytämuodoista, sekä ryhmätyötilojen tarpeesta.

Tätä pienemmille seurueille ravintolasta löytyy erillinen Arvar kabinetti, Elvi kabinetti tai Alvar kabinetti + lounge tila. Aili kabinetin väliseinä puolestaan peittää kaikki äänet, joten tilaisuutesi vieraille voidaan taata oma rauha ja tunnelma. Isojen tilaisuuksien kohdalla on mahdollista varata yksityiskäyttöön myös koko ravintola. Tyylikäs tila, niin kokouksiin, seminaareihin, lanseerauksiin, gaala-juhliin, juhlaviin illallisiin, sekä kaikkeen siltä väliltä.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

RAVINTOLASALI:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heti sisäänkäynnin yhteydessä olevassa ravintosalissa on yhteensä 80 asiakaspaikkaa. Pienemmille ryhmille ravintolasalin voi jakaa kahteen erilliseen tilaan äänieristetyllä väliseinällä. Ravintolasalia käytetään sekä päiväkokouksien että iltatilaisuuksien pitopaikkana. Molempiin takaamme erinomaiset puitteet. Yksityistilaisuuksien kohdalla käytössä on myyntitakuu. Jos tilaisuuden arvo täyttää myyntitakuun, erillistä tilavuokraa ei peritä.

 

KOKO RAVINTOLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upeat puitteet kokouksille ja muille yksityistilaisuuksille ainutlaatuisissa tunnelmissa Helsingin Keskustassa, arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa.

Designravintola Eevertin tilat taipuvat monen kokoiseen ja erilaiseen kokoustilaan sekä kabinettiin. Kokoustiloissa voit tuntea hienostuneen tunnelman suomalaisen designin ympäröimänä. Kaikki tilamme ovat hyvin varustettuja kokous- ja juhlatiloja muutaman hengen tarpeista, aina 150 henkilön tilaisuuksiin asti, jotka sopivat niin pieneen palaveriin kuin juhlavaan illalliseenkin ja kaikkeen siltä väliltä. Istuva illallinen onnistuu mainiosti 130 henkilöön asti ja cocktailtilaisuudet jopa 160 henkilöön asti. Eevert ihastuttaa varmasti tyylikkyydellään jokaisen vieraasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii vieraistasi suurella sydämellä tarinoiden äärellä ja keittiömme puolestaan loihtii upeita makukokonaisuuksia ja täyttää masut hurmaavilla menuilla sekä täydellisesti sopivilla viineillä. Kerro hieman tilaisuutesi luonteesta, niin me vastaamme toiveisiisi tarjouksella.

 

Ravintola koostuu ravintolasalista, pienestä kabinetista ja tyylikkäästä loungesta. Isojen tilaisuuksien kohdalla koko ravintolan voi varata ryhmällenne yksityiskäyttöön. Ravintosalin pystyy myös jakamaan kahdeksi erilliseksi tilaksi äänieristetyllä väliseinällä, jolloin ryhmänne saa oman rauhan vaikka muissa tiloissa olisi muita asiakkaita.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

Tapahtuman luonne*

Ajankohtaista

Keittiömestarin 6- ruokalajin yllätysmenu!

Menu koostuu Suomen luonnon tarjoamista sesongin parhaista antimista. Tervetuloa keittiömestarimme hurmaavalle makumatkalle!

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

Eevertin lahjakortti

Hemmottele ystävääsi, kollegaasi tai läheistäsi Eevertin lahjakortilla. Lahjakortti ilahduttaa aina…

Lue lisää >>

Samppanjatasting

 

Aito samppanja kuplii tastingissä hurmaavasti. Tasting -tilaisuus on rento, mutta tunnelmallinen tapahtuma, joka sopii loistavasti, niin yritysryhmille kuin yksityisille kuluttajille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita samppanjasta…

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä/ Tiimipäivä

(Tyky- tai Tyhypäivä)

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta…

Lue lisää >>

X

Menu