logo
logo

Kokoustilat 

Kokoustilat 

KOKOUSTILAT 

Kaikki tilamme ovat hyvin varustettuja kokous- ja juhlatiloja muutaman hengen tarpeista, aina 150 henkilön tilaisuuksiin asti, jotka sopivat niin pieneen palaveriin kuin juhlavaan illalliseenkin ja kaikkeen siltä väliltä.

Pieni kabinetti: 6-30 hlö

Kabinetti + lounge: 15-50 hlö

Iso kabinetti: 30-80 hlö

Koko ravintola: 150 hlö

 

 

PIENI KABINETTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pieni kabinetti toimii erinomaisesti kokouksiin ja pienempiin, yksityisyyttä vaativiin tilaisuuksiin. Pieni kabinetti on erillään muusta ravintolasalista, joten rauha on taattu. Tunnelmalliseen kabinettiin mahtuu maksimissaan 30 henkeä, ja ihanteellinen tila on 6-24 hengen tilaisuuksissa riippuen käytettävästä pöytämuodosta. Pieneen kabinettiin on mahdollista yhdistää erillinen lounge, jossa takka ja upeat Yrjö Kukkapuron sohvaryhmät. Loungessa on mukava esimerkiksi hieman rennommin nostaa tilaisuuden alkumalja ja pitää puhe. Loungen avulla kabinetista saadaan tilavampi ja näin yhden pitkän ja juhlavan pöydän ääreen on mahdollista saada jopa reilu 40 ihmistä. Katso kabinetti + lounge.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

KABINETTI + LOUNGE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kabinetti + Lounge koostuu ravintolan pienestä kabinetista ja sen yhteydessä olevasta tunnelmallisesta lounge-tilasta. Lounge tarjoaa erinomaisen miljöön seurustelulle, alkumaljojen kohottamiselle tai rentoutumiselle kokousten sekä erilaisten yritystilaisuuksien välissä. Ruokapöytä voidaan kattaa joko pitkittäin kabinetin puolelle tai poikittain tilojen välille niin, että saman pöydän ääreen mahtuu jopa reilu 40 henkeä. Tämä tila on erittäin suosittu niin yksityis- kuin yrityskäytössä sen monipuolisuuden ja upean tunnelman vuoksi. Tila on erittäin tunnelmallinen ja juhlava. Kabinetti + Lounge tarjoaa ryhmällenne rauhaa ja yksityisyyttä ravintolan muilta asiakkailta.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

ISO KABINETTI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iso Kabinetti saadaan erottamalla oma tila upeasta ja tunnelmallisesta ravintolasalista äänieristetyn seinän avulla. Ison kabinetin koon määrittää lopulta vieraiden määrä, tilan tarve, sekä tilaisuuden luonne. Hienostunutta tunnelmaa huokuvaan ravintolasaliin mahtuu itsessään 80 ruokailijaa, ja iso kabinetti toimii parhaiten 30-60 hengen tilaisuuksissa riippuen pöytämuodoista, sekä ryhmätyötilojen tarpeesta. Tätä pienemmille seurueille ravintolasta löytyy erillinen pieni kabinetti tai kabinetti + lounge tila. Ison kabinetin väliseinä peittää kaikki äänet, joten tilaisuutesi vieraille voidaan taata oma rauha ja tunnelma. Isojen tilaisuuksien kohdalla on mahdollista varata yksityiskäyttöön myös koko ravintola. Tyylikäs tila, niin kokouksiin, seminaareihin, lanseerauksiin, gaala-juhliin, juhlaviin illallisiin, sekä kaikkeen siltä väliltä.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

 

KOKO RAVINTOLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Upeat puitteet kokouksille ja muille yksityistilaisuuksille ainutlaatuisissa tunnelmissa Helsingin Keskustassa, arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa.

Designravintola Eevertin tilat taipuvat monen kokoiseen ja erilaiseen kokoustilaan sekä kabinettiin. Kokoustiloissa voit tuntea hienostuneen tunnelman suomalaisen designin ympäröimänä. Kaikki tilamme ovat hyvin varustettuja kokous- ja juhlatiloja muutaman hengen tarpeista, aina 150 henkilön tilaisuuksiin asti, jotka sopivat niin pieneen palaveriin kuin juhlavaan illalliseenkin ja kaikkeen siltä väliltä. Istuva illallinen onnistuu mainiosti 130 henkilöön asti ja cocktailtilaisuudet jopa 160 henkilöön asti. Eevert ihastuttaa varmasti tyylikkyydellään jokaisen vieraasi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii vieraistasi suurella sydämellä tarinoiden äärellä ja keittiömme puolestaan loihtii upeita makukokonaisuuksia ja täyttää masut hurmaavilla menuilla sekä täydellisesti sopivilla viineillä. Kerro hieman tilaisuutesi luonteesta, niin me vastaamme toiveisiisi tarjouksella.

 

Ravintola koostuu ravintolasalista, pienestä kabinetista ja tyylikkäästä loungesta. Isojen tilaisuuksien kohdalla koko ravintolan voi varata ryhmällenne yksityiskäyttöön. Ravintosalin pystyy myös jakamaan kahdeksi erilliseksi tilaksi äänieristetyllä väliseinällä, jolloin ryhmänne saa oman rauhan vaikka muissa tiloissa olisi muita asiakkaita.

Tilasta löytyy vakiona netti, valkokangas, tykki ja fläppitaulu.

Tapahtuman luonne*

Ajankohtaista

Eevertin upeat syksymenut ovat nyt tarjolla!

Inspiraatiomme lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Hurmaavia pohjoisen metsien, peltojen ja järvien puhtaita makuja modernilla twistillä.

Lue lisää >>

Eevertin rapuillallinen

Hilpeää ja iloista tunnelmaa, sekä herkullisia punaposkisia saksiniekkoja upeassa miljöössä Suomalaisen designin äärellä…

Lue lisää >>

Keittiömestarin 8-ruokalajin yllätysmenu!

Menu koostuu Suomen luonnon tarjoamista sesongin parhaista antimista. Tervetuloa keittiömestarimme hurmaavalle makumatkalle!

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

Eevertin tunnelmalliset pikkujoulut

Unohda hetkeksi kiireinen arki ja tule viettämään pikkujouluiltaasi designravintola Eevertin upeisiin puitteisiin suomalaisen ruokakulttuurin helmien äärelle.

Lue lisää >>

Samppanjatasting

 

Aito samppanja kuplii tastingissä hurmaavasti. Tasting -tilaisuus on rento, mutta tunnelmallinen tapahtuma, joka sopii loistavasti, niin yritysryhmille kuin yksityisille kuluttajille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita samppanjasta…

Lue lisää >>

Joululounas 10.-21.12.2018

Eevertin joululounasta tarjoillaan pöytiin lautasannoksina viikoilla 50 & 51, klo 11.30-15.00. Tarjoamme upeita makukokonaisuuksia Suomalaisen designin ympäröimänä.

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä/ Tiimipäivä

(Tyky- tai Tyhypäivä)

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta…

Lue lisää >>

X

Menu