logo
logo

Samppanjabrunssi

Samppanjabrunssi

SAMPPANJABRUNSSI 4.2.2018, klo 11.00-14.30

Ripaus luksusta ja glamouria sunnuntaipäiviin kerran kuussa.

Designravintola Eevertin samppanjabrunssi on upea ja mieleenpainuva tapa viettää aikaa läheisten, perheen, ystävien tai sukulaisten kanssa. Inspiraatiomme lähteenä sunnuntaibrunssiimme toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Aitoa suomalaista ruokakulttuuria aistien ja käsityötä kunnioittaen. Samppanjan hyödyntäminen modernilla twistillä brunssin herkullisiin antimiin kruunaavat lopputuloksen. Brunssipöydän raikkaat, kuplivat ja herkulliset antimet takaavat suussa sulavia makunautintoja ja laatuaikaa läheisten kanssa rentoutuen ja nauttien hyvästä ruuasta, mielellään aidon samppanjan kera.

 

Tarjoamme tunnelmallisen ja tyylikkään brunssipaikan kaikille jotka haluavat rentoutua ja nauttia upeista makukokonaisuuksista suomalaisen designin ympäröimänä. Alvar Aallon käsiala tulee hienosti esille myös ravintolan sisätiloissa. Designravintola Eevertin tilat ovat suunniteltu kunnioittaen suomalaisen designin kiertokulkua, valitsemalla ekologisesti kestäviä ratkaisuja sekä yhdistelemällä vanhaa ja uutta kekseliäästi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

 

Lämpimästi tervetuloa kuplivaan tunnelmaamme Designravintola Eeverttiin!


Varaa pian pöytäsi 4.2.2018 Designravintola Eevertin sunnuntaibrunssille.


(Samppanjabrunssinmenu ja hinnat julkaistaan lähempänä ajankohtaa.)


Pöytävaraukset sunnuntaibrunssille myynnistämme sähköpostilla sales@eevert.fi tai puhelimitse 020 741 3011 tai täyttämällä alla oleva pöytävarauslomake.

Ajankohtaista

Tammikuun blinimenu

Pimeän ja kylmän tammikuun iltoihin sopii mainiosti lämmin ja herkullinen blinimenu tunnelmallisessa Designravintola Eevertissä.

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

SAMPPANJABRUNSSI 4.2.2018

Ripaus luksusta ja glamouria sunnuntaipäiviin kerran kuussa. Varaa pöytäsi maittavalle sunnuntaibrunssille!

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

X

Menu