logo
logo

Perhejuhlat

Perhejuhlat

PERHEJUHLAT


Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä.


Me Eevertissä autamme aina mielellämme juhliesi järjestelyissä, oli sitten kyseessä häät, ristiäiset, nimenantojuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, muistotilaisuus tai muu tärkeä merkkipäivä.


Kun haluat juhliisi vain parasta ja maustaa ne pienellä ripauksella luksusta, olet löytänyt oikean paikan ja kumppanin kenen kanssa toteuttaa toiveidesi mukaiset juhlat. Anna meidän huoleksemme järjestelyt, niin sinä saat puolestasi mahdollisuuden keskittyä muihin asioihin, sekä nauttia juhlistasi kaikin siemauksin vieraidesi kanssa.


Designravintola Eevert tarjoaa upeat puitteet juhlillesi. Juhlatilaa löytyy muutaman hengen tarpeista isoihin 150 hengen tilaisuuksiin asti.


Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee vieraitasi suurella sydämellä ja kunnioituksella. Juhliesi tarjoilussa otamme aina huomioon erityistoiveesi ja loihdimme upeita makukokonaisuuksia sekä kauniita kattauksia sinulle tärkeään päivään. Menuissamme löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja tuotteita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. 


Designravintola Eevertissä on myös suomalaisuutta kunnioittavia juomia tarjolla. Juomamme ovat ihastuttavia elämyksiä suomalaisesta luonnosta rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden kera. Kotimaisuus, paikallisuus, luonnonmukainen viljely ja pientuottajat kuuluvat myös ylpeytemme aiheisiin ja pyrimme niitä parhaamme mukaan hyödyntämään.


Teemme juhlistasi onnistuneet ja suussa sulavan täydelliset tinkimättömällä ammattitaidollamme!


Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme ja käymään juhlajärjestelyitä läpi kanssamme. Autamme mielellämme juhliesi suunnittelussa. Varaathan ajan myynnistämme hyvissä ajoin.


Designravintola Eevertin henkilökunta toivottaa sinut ja vieraasi lämpimästi tervetulleiksi!


Pyydä tarjous juhliisi alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntiimme sähköpostilla

sales@eevert.fi  tai soittamalla numeroon 020 741 3011.

Myyntimme palvelee arkisin 09:00 – 17:00.

Juhlien aihe*

Ajankohtaista

Keittiömestarin 6- tai 8-ruokalajin yllätysmenu!

Menu koostuu Suomen luonnon tarjoamista sesongin parhaista antimista. Tervetuloa keittiömestarimme hurmaavalle makumatkalle!

Lue lisää >>

Eevertin rapuillalliset 1.8.2019 alkaen.

Hilpeää ja iloista tunnelmaa, sekä herkullisia punaposkisia saksiniekkoja upeassa miljöössä Suomalaisen designin äärellä.

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

Uudet upeat menut ovat valloittaneet Eevertin!

Menumme ovat tulvillaan raikkaita kevään makuja kotimaisen luonnon parhaista antimista. Ihastuttavia puhtaita pohjoisen makuja, sekä tietysti kasvisruokailijat huomioon ottaen erillinen uusi kasvismenu…

Lue lisää >>

Yritysillalliset, tilinpäätösillalliset, yksityiset juhlat…

Eevertin tunnelmalliset tilat ja uudet upeat menut takaavat onnistuneet yritystilaisuudet kuin yksityiset juhlat. Kysy sinun ryhmällesi sopivaa tilaratkaisua muutaman hengen seurueista, jopa 150 henkilön ryhmille…

Lue lisää >>

Eevertin lahjakortti

Hemmottele ystävääsi, kollegaasi tai läheistäsi Eevertin lahjakortilla. Lahjakortti ilahduttaa aina…

Lue lisää >>

Samppanjatasting

 

Aito samppanja kuplii tastingissä hurmaavasti. Tasting -tilaisuus on rento, mutta tunnelmallinen tapahtuma, joka sopii loistavasti, niin yritysryhmille kuin yksityisille kuluttajille, kaikille jotka ovat kiinnostuneita samppanjasta…

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

Henkilöstöjuhla / Virkistyspäivä/ Tiimipäivä

(Tyky- tai Tyhypäivä)

Designravintola Eevert tarjoaa oivan mahdollisuuden kohottaa yhteishenkeä, parantaa työilmapiiriä ja ennen kaikkea tutustua toisiinsa paremmin yhteisen tekemisen kautta…

Lue lisää >>

X

Menu