logo
logo

Perhejuhlat

Perhejuhlat

PERHEJUHLAT


Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä.


Me Eevertissä autamme aina mielellämme juhliesi järjestelyissä, oli sitten kyseessä häät, ristiäiset, nimenantojuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, muistotilaisuus tai muu tärkeä merkkipäivä.


Kun haluat juhliisi vain parasta ja maustaa ne pienellä ripauksella luksusta, olet löytänyt oikean paikan ja kumppanin kenen kanssa toteuttaa toiveidesi mukaiset juhlat. Anna meidän huoleksemme järjestelyt, niin sinä saat puolestasi mahdollisuuden keskittyä muihin asioihin, sekä nauttia juhlistasi kaikin siemauksin vieraidesi kanssa.


Designravintola Eevert tarjoaa upeat puitteet juhlillesi. Juhlatilaa löytyy muutaman hengen tarpeista isoihin 150 hengen tilaisuuksiin asti.


Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee vieraitasi suurella sydämellä ja kunnioituksella. Juhliesi tarjoilussa otamme aina huomioon erityistoiveesi ja loihdimme upeita makukokonaisuuksia sekä kauniita kattauksia sinulle tärkeään päivään. Menuissamme löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja tuotteita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. 


Designravintola Eevertissä on myös suomalaisuutta kunnioittavia juomia tarjolla. Juomamme ovat ihastuttavia elämyksiä suomalaisesta luonnosta rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden kera. Kotimaisuus, paikallisuus, luonnonmukainen viljely ja pientuottajat kuuluvat myös ylpeytemme aiheisiin ja pyrimme niitä parhaamme mukaan hyödyntämään.


Teemme juhlistasi onnistuneet ja suussa sulavan täydelliset tinkimättömällä ammattitaidollamme!


Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme ja käymään juhlajärjestelyitä läpi kanssamme. Autamme mielellämme juhliesi suunnittelussa. Varaathan ajan myynnistämme hyvissä ajoin.


Designravintola Eevertin henkilökunta toivottaa sinut ja vieraasi lämpimästi tervetulleiksi!


Pyydä tarjous juhliisi alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntiimme sähköpostilla

sales@eevert.fi  tai soittamalla numeroon 020 741 3011.

Myyntimme palvelee arkisin 09:00 – 17:00.

Juhlien aihe*

Ajankohtaista

Tammikuun blinimenu

Pimeän ja kylmän tammikuun iltoihin sopii mainiosti lämmin ja herkullinen blinimenu tunnelmallisessa Designravintola Eevertissä.

Lue lisää >>

Kokoukset ja kabinetit

Upeat puitteet ainutlaatuisessa tunnelmassa Alvar Aallon suunnittelemissa tiloissa Helsingin Punavuoressa

Lue lisää >>

SAMPPANJABRUNSSI 4.2.2018

Ripaus luksusta ja glamouria sunnuntaipäiviin kerran kuussa. Varaa pöytäsi maittavalle sunnuntaibrunssille!

Lue lisää >>

PERHEJUHLAT

Järjestä perheen tärkeät merkkipäivät Designravintola Eevertin upeissa puitteissa suomalaisen designin ympäröimänä!

Lue lisää >>

X

Menu