logo
logo

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet

Me Eevertissä olemme aina valmiina hoitamaan juhlajärjestelysi kuntoon. Autamme mielellämme sinua, oli sitten kyseessä perheen tai yrityksen juhlat. Anna meidän huoleksemme järjestää sinun toiveidesi mukainen tilaisuus tinkimättömällä ammattitaidollamme. Sinä saat puolestasi mahdollisuuden keskittyä muihin järjestelyihin, sekä nauttia juhlista kaikin siemauksin perheesi, asiakkaittesi, yhteistyökumppaniesi tai kollegoidesi kanssa. 

Designravintola Eevert tarjoa upeat puitteet tilaisuudellesi. Tule pienellä tai isolla porukalla, meille mahtuu muutaman hengen seurueesta aina 150 hengen ryhmiin asti. Tilamme taipuvat monenlaiseen ja ovat jaettavissa eri kokoisille ryhmille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee vieraitasi suurella sydämellä ja kunnioituksella. Keittiömme puolestaan loihtii upeita makukokonaisuuksia sinulle tärkeään päivään. Menuissamme löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja tuotteita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. 

Designravintola Eevertissä on myös suomalaisuutta kunnioittavia juomia tarjolla. Juomamme ovat ihastuttavia elämyksiä suomalaisesta luonnosta rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden kera. Kotimaisuus, paikallisuus, luonnonmukainen viljely ja pientuottajat kuuluvat myös ylpeytemme aiheisiin ja pyrimme niitä parhaamme mukaan hyödyntämään.

Autamme mielellämme tilaisuutesi järjestelyissä ja toteutamme toiveidenne mukaisen tilaisuuden.

Designravintola Eevertin henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Kysy rohkeasti apua myynnistämme. Autamme mielellämme tilaisuutesi järjestämisessä, jotta sinun taakkasi kevenisi.

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen avulla tai ottamalla yhteyttä myyntiimme sähköpostilla sales@eevert.fi tai soittamalla numeroon  020 741 3011

 Myyntimme palvelee arkisin 09:00 – 16:00

Ajankohtaista

Joululounas

Tuo asiakkaasi tai yrityksesi henkilökunta Helsingin Punavuoreen juuri avattuun Design Ravintola Eevertiin.

Lue lisää >>

Eevertin uusivuosi

Tervetuloa Eeverttiin juhlistamaan Uutta Vuotta uuden upean blinimenumme parissa. Varaa pöytäsi pian!

Lue lisää >>

Suomi 100V. illallinen

Tervetuloa designravintola Eevertin hienostuneelle Itsenäisyyspäivä illalliselle 100-vuotiaan Suomen kunniaksi.

Lue lisää >>

X

Menu